Nedjelja, 12. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Primorac Biograd

Bez prevelikih promjena u nastavku sezone

Autor: Šime Ćurko

17.01.2024. 12:41
Bez prevelikih promjena u nastavku sezone

Foto: Luka Jeličić



Trener Leo Šarić poveo je nogometaše Primorca u pripreme za nastavak sezone u Trećoj NL Jug. Prvi trening na pomoćnom igralištu stadiona Kazimir i Silvestar odradilo je 23 igrača.


– Doveli smo nekoliko mladih igrača, pa ćemo ovih dana vidjeti kakve su im mogućnosti. Imamo i naših mladih, ali je uvijek dobro da bude jača konkurencija. U Trećoj ligi prvo poluvrijeme u prvih 11 trebaju nastupiti trojica igrača mlađih od 21 godine i želimo imati što više mogućnosti u tom dijelu. Prvi trening smo odradili, igrači su u dobroj formi i imamo dovoljno vremena za posložiti sve što je potrebno do zadnjeg vikenda u veljači, kada će se nastaviti liga – ističe Šarić, koji je u najavi proljeća istaknuo da neće biti značajnih promjena u sastavu.


– Odigrali smo jako dobro prvi dio sezone, momčad je kvalitetno položena, pa je sada najvažnije fizički se dobro pripremiti za ono što nas očekuje. Taktički dio ćemo usavršavati na trening utakmicama. Za sada smo dogovorili dvoboj sa Zadrom 27. siječnja, 3. veljače igrat ćemo protiv Hrvatskog viteza, a 8. veljače s Dubravom, koja ovdje dolazi na pripreme – zaključio je Šarić. Pomoćni i trener vratar je Edo Bubnjar, a Šarić kaže kako će mu, prema potrebi, pomagati i treneri iz mlađih klupskih kategorija.