Četvrtak, 18. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

Prijelazni rok

Bayern ima plan kako dovesti Harryja Kanea potpuno besplatno, Spursi bi na kraju mogli ostati bez svega

Autor: Hina

12.07.2023. 12:46
Bayern ima plan kako dovesti Harryja Kanea potpuno besplatno, Spursi bi na kraju mogli ostati bez svega

Foto: Harry Kane/Foto REUTERS

Tottenham je odbio dvije ponude Bavaraca koji su navodno spremni čekati da Kaneu istekne ugovor idućega ljetaMUENCHEN  Po pisanju njemačkog Sport Bilda minhenski Bayern, ali i nogometaš Harry Kane, spremni su čekati iduće ljeto kako bi se realizirao transfer napadača Tottenhama u Bavarsku.


Dakako, na takvo što je Bayern spreman ukoliko već ovog ljeta ne dovede engleskog reprezentativca u svoje redove. Bayern je silno zainteresiran za njega, Kane je također željan dolaska u njemačkog prvaka, ali rampu trenutačno u svemu spuštaju čelni ljudi Tottenhama.


Tako je Tottenham dosad odbio dvije ponude Bayerna, od 82 i 94 milijuna eura. Po navodima engleskih medija Tottenham za Kanea traži oko 115 milijuna eura, a pojavile su se glasine da se u igru ušuljao i Paris St. Germain koji također ima želju dovesti Kanea.
Kane, koji ima s Tottenhamom valjani ugovor do kraja nadolazeće sezone, u ovom je trenutku mnogo bliži Bayernu, ili ovog ili idućeg ljeta kada bi u Muenchen došao kao slobodan igrač.


Od početka profesionalne karijere 29-godišnji Kane je član Tottenhama, s tim da je na početku imao kratke posudbene epizode u Leytonu, Milwallu, Norwichu i Leicesteru. Za Tottenham je odigrao 435 utakmica te je postigao 280 golova.