Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Uoči SP-a

Argentinci u mukama, Messi propušta gostovanje PSG-a zbog problema s ahilovom tetivom

Autor: Hina

05.11.2022. 16:34
Argentinci u mukama, Messi propušta gostovanje PSG-a zbog problema s ahilovom tetivom

Foto: Leo Messi/Foto REUTERS

Messijevi problemi s ahilovom tetivom loša su vijest za Argentince s obzirom na skorašnje Svjetsko prvenstvo koje za 15 dana počinje u Katru, a koje će biti posljednje u karijeri jednog od najvećih igrača svih vremena



PARIZ Kapetan argentinske nogometne reprezentacije Lionel Messi (35) porpustit će nedjeljno gostovanje Paris SG-a kod Lorienta u 14. kolu francuskog prvenstva zbog upale ahilove tetive.


Iz francuskog prvaka su objavili kako se radi samo o mjeri opreza te kako će se Messi vratiti treninzima sljedećeg tjedna.


Messijevi problemi s ahilovom tetivom loša su vijest za Argentince s obzirom na skorašnje Svjetsko prvenstvo koje za 15 dana počinje u Katru, a koje će biti posljednje u karijeri jednog od najvećih igrača svih vremena.




Messi je ranije najavio kako će mu ovogodišnje SP, njegovo peto u karijeri, biti posljednje. Najveći uspjeh dosada bio mu je plasman u finale u Brazilu 2014. gdje je Argentina izgubila od Njemačke sa 0-1 nakon produžetka.


Prošle godine u Brazilu Argentina je osvojila naslov prvaka Južne Amerike što je jedini veliki tofej kojega je Messi osvojio s reprezentacijom.


Ove sezone Messi igra u odličnoj formi, postigao je 12 pogodaka u 14 nastupa za Parižane u svim natjecanjima.


Argentina će na SP igrati u skupini C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom.