ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

FENOMENALAN NIZ

Argentina je fantastično ušla u kvalifikacije za Mundijal: Messi oborio još jedan rekord

Autor: Robert Hrkać

20.10.2023. 08:30
Argentina je fantastično ušla u kvalifikacije za Mundijal: Messi oborio još jedan rekord

Foto: Reuters



Reprezentacija Argentine je sjajno počela kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. Naime, Gaučosi su ostvarili pobjede u uvodne četiri utakmice protiv Ekvadora, Bolivije, Paragvaja i Perua, a Martinezova mreža je i dalje netaknuta.


Nevjerojatan je podatak da je Argentina u posljednjih 51. utakmicu upisala samo jedan poraz, i to protiv Saudijske Arabije na otvaranju Svjetskog prvenstva u Kataru. Najraspoloženiji igrač u redovima aktualnih svjetskih prvaka je neuništivi Lionel Messi, koji je golovima Peruu došao do 31. pogotka u kvalifikacijama za SP, čime je prestigao Luisa Suareza te postao najbolji strijelac u povijesti južnoameričkih kvalifikacija za SP.


Pogled na roster Lionelija Scalonija govori da će Argentinci biti jedni od glavnih favorita za naslov u SAD-u, Kanadi i Meksiku, a najveće je pitanje hoće li Messi za tri godine otplesati svoj posljednji mundijalski ples. No u kakvoj je formi legendarni ‘Leo’, ne bi bilo iznenađenje da ga šesti put gledamo na najvećem nogometnom natjecanju.




 


View this post on Instagram

 


A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)