ponedjeljak, 29. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Tenis

Alcaraz se brzo vraća na terene, Španjolac objavio da je spreman za Indian Wells

Autor: Hina

22.02.2024. 11:49
Alcaraz se brzo vraća na terene, Španjolac objavio da je spreman za Indian Wells

Foto: Carlos Alcaraz/Foto REUTERS

Prvi ovogodišnji turnir iz serije Masters 1000, onaj u kalifornijskoj pustinjskoj oazi u Indian Wellsu, na rasporedu je od 6. do 17. ožujka



RIO DE JANEIRO Drugi tenisač svijeta, Španjolac Carlos Alcaraz, objavio je putem društvenih mreža da neće dugo izbivati s terena zbog ozljede skočnog zgloba koju je zadobio na turniru u Rio de Janeiru te da će biti spreman za sudjelovanje na prvom ovogodišnjem Masters 1000 turniru u Indian Wellsu.


“Obavio sam magnetsku rezonancu zgloba nakon jučerašnje ozljede… dijagnoza je drugostupanjsko istegnuće laterlanih ligamenata. To će me istegnuće odvojiti od terena na nekoliko dana! Vidimo se u Las Vegasu i Indian Wellsu!”, poručio je Alcaraz i time razveselio svoje navijače.


Prvi ovogodišnji turnir iz serije Masters 1000, onaj u kalifornijskoj pustinjskoj oazi u Indian Wellsu, na rasporedu je od 6. do 17. ožujka. Kako je najavio, Alcaraz će biti spreman za povratak i prije sljedećeg nastupa na ATP Touru, jer za 3. ožujka ima ugovoren ekshibicijski dvoboj protiv sunarodnjaka Rafaela Nadala u Las Vegasu.




Radi se o događaju koji nosi naziv “Netflix Slam”, a meč će biti odigran u Michelbob ULTRA Areni.