Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

GORIŠ MI U VENAMA

VIDEO Vraća se svojim glazbenim korijenima: Poslušajte novu pjesmu Ivana Zaka

Autor: Portal ZL

18.10.2023. 13:07
VIDEO Vraća se svojim glazbenim korijenima: Poslušajte novu pjesmu Ivana Zaka

Foto: PROMOIvan Zak predstavlja svoj novi singl “Goriš mi u venama”. Ova radiofonična pjesma predstavlja Ivanov povratak izvornom zvuku koji je obilježio njegove dosadašnje velike hitove.


Ivan Zak je istaknuti glazbenik i autor s bogatom karijerom i impresivnim brojem hitova. Njegova glazba obuhvaća različite glazbene žanrove i privlači publiku različitih dobnih skupina. Njegove pjesme su postale neizostavan dio regionalne glazbene scene, a njegov izvanredan talent i strast prema glazbi čine ga jednim od najpoznatijih izvođača i autora na Balkanu.


Ovim singlom, Zak se odlučio vratiti svojim korijenima i predstaviti pjesmu koja vraća u dane kada je publika prvi put zavoljela njegovu glazbu. “Goriš mi u venama” je pjesma koja vodi na emocionalno glazbeno putovanje, a Ivanov vokal i strastvena izvedba to putovanje će učiniti neodoljivim i nezaboravnim.


“Prepuni auditorij i sretna i nasmijana lica publike za mene su najveća nagrada”
– Raduje me što Vam mogu predstaviti svoj najnoviji singl “Goriš mi u venama” kojim se na neki način vraćam svom izvornom zvuku koji je obilježio moje svima dobro poznate hitove. Na brojnim nastupima i koncertima te pjesme uvijek nailaze na odličan prijem i publika ih od početka do kraja pjeva zajedno sa mnom. To je nešto najljepše što svaki izvođač i autor može doživjeti. Nema te nagrade ili priznanja koja može zamijeniti ili nadvladati taj osjećaj. Prepuni auditorij i sretna i nasmijana lica publike za mene su najveća nagrada. Bez zadovoljne publike na koncertima i slušatelja na radio postajama, naš rad ne bi imao smisla. Vjerujem da će pjesma “Goriš mi u venama” isto tako vrlo brzo osvojiti srca moje vjerne publike širom zemlje i dijaspore – navodi Ivan Zak.


Foto: promo