Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Novi film

VIDEO Stigla najava za "Ubojice cvjetnog mjeseca" s Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi

Autor: Ivana Kocijan

07.07.2023. 07:50
VIDEO Stigla najava za

Foto: Promo

Glume i Robert De Niro, Jesse Plemons i Brendan Fraser, a iza filma stoji Martin ScorseseParamount Pictures objavio je trailer filma »Ubojice cvjetnog mjeseca« redatelja Martina Scorsesea s oskarovcem Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi, koji u kina u distribuciji Blitza stiže 19. listopada. Film je snimljen po istoimenom bestseleru Davida Granna koji prati seriju ubojstava unutar naroda Osage u Oklahomi 1920-ih godina.


Na prijelazu 20. stoljeća Osage su postali najbogatiji narod na svijetu nakon što je na njihovom teritoriju pronađena nafta. Bogatstvo ovih američkih domorodaca odmah je privuklo bijele uljeze koji su manipulirali, iznuđivali i ukrali što više novca su mogli od Osagea prije nego što su pribjegli ubojstvu.


Temeljen na istinitoj priči i ispričan kroz romansu Ernesta Burkharta (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), »Ubojice cvjetnog mjeseca« epska je krimivestern saga u kojoj se prava ljubav suočava s neizrecivom izdajom. U filmu glume i Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins i Jillian Dion. Redatelj je Martin Scorsese, koji je scenarij napisao zajedno s Ericom Rothom.
Producenti su Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas i Daniel Lupi, a izvršni producenti Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer i Niels Juul.