Srijeda, 6. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

"Današnji datum je ključan"

Uoči Bowievog rođendana, na Massimovom profilu osvanula nova snimka

Autor: L. S.

08.01.2023. 12:55
Uoči Bowievog rođendana, na Massimovom profilu osvanula nova snimka

Foto: Arhiva NL

Volio je Bowieve pjesmeNa službenom Instagram profilu pokojnog Massima Savića objavljena je snimka pjevačeve izvedbe “God Only Knows”, koju je izveo na turneji “Vještina Boutique” 2019. godine.U opisu snimke stoji:
“Danas je rođendan Davida Bowiea. Max je rado, i sebi za dušu, a ponekad i pred vama, pred svojom publikom, odsvirao i zapjevao neke njegove pjesme.


I bilo mu je drago da na taj datum, jer mislio je da je važno obilježiti baš rođendan, taj je datum ključan, podijelimo nešto čime ćemo se prisjetiti tog giganta čiji je glazbeni rad toliko cijenio. I ne samo glazbeni, Bowie mu je bio umjetnička inspiracija na toliko razina…


Ovu izvedbu, koju u cijelosti možete poslušati na Facebooku, do sada nismo podijelili jer je snimljena mobitelom i nije savršene kvalitete, iako je on na tu temu znao reći da pretjerujemo i da su njegova publika normalni ljudi koji neće zamjeriti ako nešto nije savršeno.


Sve znaš Max, i sad nam je jasno da si bio u pravu. I sad nam je svaka snimka i svaka fotografija, svaka uspomena na tebe – savršena“.