Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Kod matičara

UDALA SE DORIS PINČIĆ Voditeljica i poduzetnik tajno se vjenčali, stigle i prve fotke

Autor: S.M.

11.11.2022. 14:50
UDALA SE DORIS PINČIĆ Voditeljica i poduzetnik tajno se vjenčali, stigle i prve fotke

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Njihova je ljubav počela uz zajedničku strast prema planinarenju koja ih je spojilaGlumica i voditeljica Doris Pinčić izrekla je danas u 13 sati sudbonosno “da” poduzetniku Davoru Guberoviću. Par se vjenčao u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.


Njihova je ljubav počela uz zajedničku strast prema planinarenju koja ih je spojila, a fotografije zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu.


Nedugo zatim, Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.
Podsjetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s glazbenikom Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.


Prema fotografijama 24sata, Pinčić je za vjenčanje odabrala elegantno bijelo odijelo i ružičaste štikle, a nosila je i buket.