Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

oštre kritike

Sydney Sweeney odgovorila producentici koja je rekla da "ne zna glumiti": 'Kako tužno i sramotno'

Autor: M. Č.

18.04.2024. 20:25
Sydney Sweeney odgovorila producentici koja je rekla da

Foto: REUTERS

"Takvo nepravedno omalovažavanje kolegice puno govori o karakteru gospođe Baum", izjavio je predstavnik glumiceSydney Sweeney odgovorila je veteranki Hollywooda, producentici Carol Baum, na njezine komentare o njezinom izgledu i filmografiji.


Baum, čiji radovi uključuju “Father of the Bride” i “Buffy the Vampire Slayer”, kritički je govorila o Sweeney tijekom rasprave s filmskom kritičarkom The New York Timesa, Janet Maslin.


,,Kako je tužno da žena u poziciji da podijeli svoje stručno znanje i iskustvo umjesto toga bira napasti drugu ženu“, izjavio je predstavnik za Sweeney za People, dodavši: ,,Ako je to ono što je naučila u desetljećima u industriji i čime smatra prikladnim podučavati svoje studente, to je sramotno. Nepravedno omalovažiti kolegicu producenticu puno govori o karakteru gospođe Baum.”
Sweeney je nedavno producirala i glumila u hit filmu “Anyone But You” i hororu “Immaculate”. Komentari od strane Baum doticali su se romantične komedije u kojoj je  Sweeney glumila.


,,Postoji glumica koju svi sada vole: Sydney Sweeney. Ja ne razumijem Sydney Sweeney. Gledala sam na avionu film Sydney Sweeney [Anyone but You] jer sam htjela gledati. Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj. Gledala sam ovaj negledljivi film – oprostite ljudima koji vole ovu… romantičnu komediju u kojoj se ljudi mrze”, rekla je Baum, prema Daily Mailu.


Baum, koja je također izvanredna profesorica na Sveučilištu Južne Kalifornije, rekla je da je govorila o Sweeney sa svojim razredom.


,,Rekla sam svojem razredu: ‘Objasnite mi ovu djevojku. Ona nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako popularna?’ Nitko nije imao odgovor”, rekla je Baum.


,,Ali onda je postavljeno pitanje: ‘Pa, ako biste mogli napraviti svoj film jer je ona u njemu, biste li to učinili?’… To je vrlo teško pitanje za odgovoriti, jer svi želimo napraviti film, i tko odustaje od zelenog svjetla? Nitko koga poznajem. Vaš posao je napraviti film”, dodala je.


Baum je, navodno, naknadno rekla TMZ-u da žali zbog svojih originalnih komentara i objasnila je da obično ne govori negativno o glumcu na taj način.