ponedjeljak, 25. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Pozitivna emocija

Spreman za Splitski festival Boris Rogoznica poručuje ''Da nam bude lipo''!

Autor: Portal Novilist.hr

31.05.2023. 12:44
Spreman za Splitski festival Boris Rogoznica poručuje ''Da nam bude lipo''!

Foto: Jelena Balić

"To je i moja životna filozofija kojom se vodim, te iskrena poruka koju ujedno upućujem svojim bližnjima", poručujePozitivna emocija i stav prema životu kroz ljubav prema glazbi učinili su ga prepoznatljivim glazbenikom u baladama kojima prenosi neke crtice životnih filozofija kojima se i sam vodi. Jednu od takvih pod nazivom ”Da nam bude lipo”, Boris Rogoznica s ponosom će predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.Ovo nije prvi puta da će nastupiti na kultnim Prokurativama, ali kada je u pitanju autorska pjesma za koju je sam napisao glazbu i stihove svakako da, a o njoj je otkrio sljedeće:
“‘Da nam bude lipo’ nije samo još jedna pjesma u nizu. To je i moja životna filozofija kojom se vodim, te iskrena poruka koju ujedno upućujem svojim bližnjima. Što će biti u budućnosti ne znam, niti itko to može znati. Ono što sigurno znam i želim jest da nam sada bude lipo, kao što i sam naslov pjesme govor


. Zato se ovom pjesmom mogu bez imalo zadrške autentično predstaviti publici na ovogodišnjem Splitskom festivalu, gdje mi je čast opet nastupati. Vjerujem u svaku napisanu i izgovorenu riječ, te da će ova ”Da nam bude lipo” naići na mnoge istomišljenike i simpatizere. Ono što još znam, to je da sam dao sve od sebe kako bih ovoj pjesmi udahnuo život, sve ostalo je u Božjim rukama”, ispričao je Boris.


Kada govorimo o ovom glazbeniku, moramo spomenuti i to da je kantautor mnogih hitova među kojima su ‘Rastvorio bih more’, ‘Neponovljiva’, ‘Sad i zauvijek’, ‘Samo budi’.. a sudeći po dosadašnjoj marljivosti i ustrajnosti, čini se da možemo očekivati još puno glazbenih iznenađenja, stoji u priopćenju Hit Recordsa.


Sve u svemu, iako traju pripreme za nastup u srcu Splita Boris ne miruje, pa će tako u narednim danima snimiti i videospot za najnoviju baladu na koji ćemo morati pričekati još neko vrijeme. Do tada, uživajte u slušanju ”Da nam bude lipo” i Borisa Rogoznice na glazbenim servisima Spotify, Deezer, Tidal, Apple music.. i mnogim drugima.