Petak, 21. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

čeka se presuda

Severina nakon suđenja dala izjavu: 'Zadovoljna sam'

Autor: M. Č.

20.05.2024. 20:08
Severina nakon suđenja dala izjavu: 'Zadovoljna sam'

Foto: Severina Vučković / Snimio Davor KOVAĆEVIĆ

Glazbenica je danas bila na posljednjem ročištu u slučaju tužbe koju je protiv nje digla sutkinja Lucija LasićPjevačica Severina Vučković danas je bila na četvrtom i posljednjem ročištu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, u slučaju tužbe koju je protiv nje digla sutkinja Lucija Lasić.


,,Danas sam dala svoj iskaz i sretna sam što sam napokon imala priliku iznijeti sve okolnosti vezane za tu medijsku konferenciju koja je bila predmet ove tužbe“, ispričala je Severina za 24 sata, te dodala: ,,Zadovoljna sam.”


Suđenje je ovim ročištem završeno, a sutkinja će presudu objaviti za mjesec dana. Cijeli postupak bio je zatvoren za javnost, a sutkinja Lasić, koja je tužila pjevačicu zbog povrede osobnosti, nije htjela komentirati posljednje ročište.
Podsjetimo, Severinu je u ovom slučaju tužila sutkinja Lucija Lasić zbog povrede osobnosti, te od pjevačice traži nešto manje od 3000 eura odštete. Glazbenica je, naime, u listopadu 2019. na medijskoj konferenciji povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila: ,,Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”.


Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu, koje je tada odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem Milanom Popovićem. Severini je pritom oduzeto i pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.