Subota, 15. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

zvijezda "prijatelja"

Courteney Cox kaže da još uvijek 'razgovara' s Matthewom Perryjem

Autor: M. Č.

20.05.2024. 19:00
Courteney Cox kaže da još uvijek 'razgovara' s Matthewom Perryjem

Foto: REUTERS / Warner Bros. Entertainment Inc/Handout

'Često me posjećuje', rekla je glumica o svom preminulom kolegiCourteney Cox izjavila je da još uvijek “razgovara” s prijateljem i kolegom iz serije “Prijatelji”, Matthewom Perryjem, nakon njegove smrti.


Prisjetimo se, Perry je preminuo u dobi od 54 godine 28. listopada prošle godine. Naknadna autopsija otkrila je da je smrt glumca bila nesreća uzrokovana “akutnim učincima ketamina”, potvrdili su medicinski dužnosnici u Los Angelesu.


Cox i Perry slavne su uloge Monice i Chandlera tumačili u popularnoj seriji “Prijatelji” od 1994. do 2004. godine. Njihov odnos na ekranu postao je jedna od omiljenih priča u seriji.
Cox sada kaže da još uvijek “osjeća” Perryja oko sebe, sedam mjeseci nakon njegove smrti.


,,Tako sam zahvalna što sam imala priliku raditi tako blisko s njim dugi niz godina. Posjećuje me često, ako vjerujemo u to”, rekla je tijekom gostovanja u emisiji CBS’ Sunday Morning, prenosi The Independent.


Glumica je objasnila da još uvijek razgovara sa svojim pokojnim kolegom, kao i s preminulim članovima obitelji. ,,Razgovaram s mamom, tatom, Matthewom,” rekla je, te dodala: ,,Mislim da postoje mnogi ljudi koji nas, vjerujem, vode.”


,,Osjećam – osjećam da je Matthew sigurno tu”, zaključila je.


U ostatku intervjua, glumica je opisala Perryja kao “vrlo smiješnog” s “istinski velikim srcem”, ali je priznala da je “očito imao problema”. Prisjetimo se, prije njegove smrti, Perry je u svojoj autobiografiji iz 2022. godine, “Prijatelji, Ljubavnici i Velika Strašna Stvar”, opširno pisao o svojoj široko publiciranoj ovisnosti o alkoholu i lijekovima protiv bolova.