Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Kako je dobro vidjeti vas opet!

Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski uz najveće hitove Novih fosila

Autor:

13.03.2023. 12:18
Sanja, Marinko i Zec vraćaju se u Lisinski uz najveće hitove Novih fosila

Foto: PR

Trojac će i ovaj put pružiti publici neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesaGlazbeni spektakl ovog proljeća u LisinskomSanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec pjevaju najveće hitove Novih fosila!Uzbudljivo i emotivno okupljanje benda koji je evergreen hitovima poput – Za dobra stara vremena, Košulja plava, Ja sam za ples – obilježio brojne generacije očekuje nas 18. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.
Bend Novi fosili proslavile su vedre i suvremene skladbe te svima omiljene ljubavne balade koje ostaju u sjećanju. Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva Novi fosili osvojili su brojne nagrade i priznanja, no što je najvažnije – uvukli su se u srca publike, a posebnu vezu ostvarili su sa Zagrebom.


Tako je u Lisinskom na prošlogodišnjem koncertu uglas pjevalo gotovo 2000 ljudi, a Sanja, Marinko i Zec pružit će publici i ovaj put neponovljivu pozitivnu energiju, dozu nostalgije i večer punu pjesme i plesa – u utorak, 18. travnja!


“Jako me veseli što ćemo održati koncert jer lani je bila tako dobra fešta. Ljudi su toliko željni veselja, sreće, plesa pa ne sumnjam da će i ove godine biti tako”, komentirala je Sanja nadolazeći koncert u Lisinskom.


Budite i vi dio ovog spektakla – prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili brojne generacije, a ulaznice potražite na blagajni Lisinskog i na webu lisinski.hr te u sustavu ulaznice.hr, stoji u priopćenju Aquarius Recordsa.