Nedjelja, 25. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Iz memoara

Redatelj Prijatelja otkrio da jedna glumica jednostavno nije bila - duhovita

Autor: L. S.

31.08.2023. 14:00
Redatelj Prijatelja otkrio da jedna glumica jednostavno nije bila - duhovita

Foto: REUTERS

Jedno poznato lice sa seta jednostavno se nije moglo mjeriti s ostalim komičnim glumcima i glumicamaPoznati američki televizijski redatelj James Burrows, među ostalim poznati po režiranju popularnog sitcoma Prijatelji, nedavno je otkrio dugo čuvanu ‘tajnu’ kako se jedno poznato lice sa seta jednostavno nije moglo mjeriti s ostalim komičnim glumcima i glumicama.


Helen Baxendale, koja je u seriji glumila Rossovu djevojku, a potom i zaručnicu Emily, glumica je koju je Burrows opisao “lijepom, ali ne i duhovitom” u svojim memorarima, prenosi Daily Mail.


“Pokušaj komedije bio je poput pljeskanja jednom rukom”, kazao je, te tvrdio da David Schwimmer, koji je glumio Rossa Gellara, jednostavno “nije imao od koga odskočiti”.
Helen se pridružila seriji u četvrtoj sezoni, te se zadržala svega 14 epizoda.


Govoreći o svom iskustvu u Prijateljima, zvijezda Baxendale je rekla:


“Svi su bili vrlo ljubazni i profesionalni. Ipak, nikada nismo bili dobri prijatelji. Ljudi očekuju jer se zove Prijatelji da su svi bili veliki prijatelji, ali oni su bili pravi profesionalci. To su radili godinama i ja sam bila jedna od mnogih gostujućih zvijezda koje su se pojavile. Jako sam ponosna i oduševljna što sam sudjelovala u tako nevjerojatno uspješnom i međunarodnom showu”.