Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Srce ne bira

Jake Gyllenhaal o ljubavnim scenama s Jennifer Aniston: "Bilo je to mučenje", a evo i zašto

Autor: L. S.

27.12.2022. 11:52
Jake Gyllenhaal o ljubavnim scenama s Jennifer Aniston:

Foto: Reuters

Glavni razlog bila je zaljubljenost...Poznati glumac Jake Gyllenhaal u nedavnom je intervjuu za za The Howard Stern Show ispričao kako mu snimanje intimnih ljubavnih scena s Jennifer Aniston nije bilo nimalo lako zato što je u stvarnom životu bio zaljubljen u nju, prenosi Daily Mail.


42-godišnji glumac otvorio se o iskustvu snimanja seksualnih scena tijekom snimanja filma “The Good Girl” iz 2002., čija radnja prati dvoje ljubavnika koji se upuštaju u aferu nakon što su im dosadili bezizlazni poslovi i radno okruženje.


Govoreći u intervjuu , Gyllenhaala je voditelj upitao je li ‘mučenje’ snimati ljubavne scene s nekim tko mu se sviđa u stvarnom životu.
On je u šali odgovorio na pitanje rekavši: “Bilo je to mučenje, da, ali i nije bilo mučenje. Bilo je mješavina obojega”.


Ispričao je kako ga je “mehanička priroda” ljubavnih scena spasila, te je zbog toga uspio sakriti “svoje prave osjećaje” prema Aniston jer su takve scene “ples, kao da to koreografiraš za kameru”.


Rekao da je Jennifer predložila da koriste pažljivo postavljen jastuk između njih kako bi se osjećali udobnije dok snimaju u vodoravnom položaju.