Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Razvodi se jedan od najjačih holivudskih parova: 'Donijeli smo tešku odluku'

Autor: S.M.

18.07.2023. 08:33
Razvodi se jedan od najjačih holivudskih parova: 'Donijeli smo tešku odluku'

Foto: Reuters

Par je već ranije pokrenuo glasine o razvodu, a navodno već neko vrijeme ne žive zajednoSofia Vergara i Joe Manganiello razvode se nakon sedam godina braka, piše Page Six.


“Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života”, rekli su u zajedničkoj izjavi.


Bivši par je već ranije pokrenuo glasine o razvodu, a navodno već neko vrijeme ne žive zajedno i odlučili su prodati vilu u Los Angelesu. Kao potvrda nagađanja, već neko vrijeme nisu viđeni zajedno u javnosti.
Glumica je nedavno proslavila rođendan u Italiji u krugu obitelji i prijatelja, a slavlju nije prisustvovao Manganiello.


“Na početku njezina rođendanskog putovanja, bliske osobe su objašnjavale odsutnost njezina supruga govoreći da je zauzet snimanjem na istočnoj obali.


Ta je isprika jedva prihvaćena zbog štrajkova scenarista, ali kada su i glumci počeli štrajkati, mogao je doći prvim letom… a prilično je jasno da nije. Sada se više nitko niti pretvara da brak nije gotov. Gotovo je”, kazao je jedan od izvora.


Jedan od moćnijih holivudskih parova upoznao se 2014. godine i vjenčao se godinu dana kasnije na raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu s više od 300 uzvanika.