Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

PRIVATNO SJEDIŠTE

Propalog komičara teške optužbe nisu zaustavile u zgrtanju milijuna širenjem teorija zavjera

Autor: L. S.

27.01.2024. 14:25
Propalog komičara teške optužbe nisu zaustavile u zgrtanju milijuna širenjem teorija zavjera

Foto: ReutersNakon što je komičar Russell Brand suočen sa istragom zbog teških optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje i emocionalno zlostavljanje četiri žene, a nakon čega je ujedno postao i predmetom odvojenih istraga BBC-a, Channela 4 i produkcijske kuće Banijay, mnogi su očekivali da će se pritajiti i ne toliko eksponirati.


Međutim, Brand je čini se uzeo stvar u svoje ruke te stvorio svoje privatno medijsko carstvo putem kojeg u javnost plasira teorije zavjere na platformu Rumble. Sve to radi iz The Crown Inna, lokalnog puba kojeg je kupio za 870 tisuća funtipreko svoje tvrtke za videoprodukciju, Pablo Diablo’s Legitimate Business Firm.


Iako je svojedobno rekao da ga planira ponovno otvoriti kao kafić i wellness prostor, što bi značilo da će na neki način služiti zajednici, to se još uvijek nije dogodilo, a što mještani nisu zaboravili.
Daily Mail piše kako komičar zarađuje oko okvirno 4,7 milijuna funti godišnjeprodajom ekskluzivnog internetskog sadržaja, te nastavlja oštro demantirati optužbe koje su izašle na vidjelo u jesen prošle godine.