Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

ne opterećuju ga tračevi

Petar Grašo nastupao na Hrvatskoj noći i komentirao glasine

Autor: M. Č.

10.12.2023. 16:40
Petar Grašo nastupao na Hrvatskoj noći i komentirao glasine

Foto: Hana Huljić i Petar Grašo / Foto Zarko Basic/PIXSELL

Pjevač je demantirao spekulacije o trudnoći svoje supruge, Hane HuljićPopularni hrvatski glazbenik Petar Grašo nastupao je na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, a u intervjuu nakon nastupa otkrio je neke zanimljivosti.


U ekskluzivnom intervjuu za 24 sata, pjevač je otkrio da je nastup morao održati pod temperaturom. ,,Imao sam neku malu virozicu, ali hvala Bogu nije se razvilo. To mi je dalo obavezu da na bini dam 150 posto sebe“, otkrio je.


Tijekom svog nastupa, izveo je i pjesmu pokojnog kolege, Olivera Dragojevića, a kad je zapjevao Cesaricu, publika mu se entuzijastično pridružila. ,,Oliver je bio moj prijatelj. Mislim da je čovjek koji je odigrao krucijalnu ulogu na početcima moje karijere, vjerovao je u to što radim“, ispričao je Grašo, te dodao: ,,Mislim da je najmanje što mogu u životu, sjetit se s jednom pjesmom mog prijatelja.”
Osim svoje glazbene karijere, glazbenik često dobiva medijsku pozornost zbog svoje romanse s Hanom Huljić, a nedavno su se pojavile glasine da je trudna. Grašo je demantirao te tvrdnje, istovremeno odajući kako se nosi s nepoželjnom pažnjom i spekulacijama. ,,S godinama se dosta naučiš ne opterećivati. Kad bi na dnevnom nivou posvećivao pažnju svemu što svatko o tebi može reći, izgubio bih puno energije. Doista me to ne dira. Uvijek sam volio poslušati kritike i primjedbe prijatelja, ali nikad tračeve. Ja sam daleko izvan estradnog svijeta”, zaključio je.