Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

GLAZBENA ČAROLIJA

Četiri tenora nastupit će u prekrasnom ambijentu zadarskog Arsenala

Autor: Sponzorirani sadržaj

10.12.2023. 12:52
Četiri tenora nastupit će u prekrasnom ambijentu zadarskog Arsenala

Foto: PROMOUzbudljivo, strastveno i iznimno – četiri izuzetna tenora, Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić, poznati kao 4 Tenora, dolaze u zadarski Arsenal 16. prosinca 2023. godine, donoseći sa sobom snagu i čaroliju prave glazbene umjetnosti.


Njihova priča počinje 2016. godine, na jednoj posebnoj večeri u Lisinskom, gdje su svojim nevjerojatnim glasovima prvi put osvojili srca publike. Od tada, postali su sinonim za vrhunsku glazbu i strastvene nastupe. Njihovi glasovi, sjedinjeni u savršenoj harmoniji, stvaraju čaroliju koja dira dušu, izazivajući emocije koje će vas obuzeti čim prvi put započnu pjevati. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima »O Sole Mio«, »Nessun Dorma«, »Grande Amore«, »Funiculi Funicula«, »Canzone per te«, kao i domaćih standarda poput Cocine »Vilo moja«, Oliverove »Cesarice«, Robićevih »Golubova«, »Zvona moga grada« Vice Vukova i mnogim drugim! Skladbom »Sve je tvoje« 2017. godine osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.


Brojne nagrade


Koncertno su vrlo aktivni. Svoje su nastupe održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju svoj album prvijenac »U Lisinskom« te mjesto Marka Škugora zamjenjuje Filip Hozjak.
Prvu nagradu publike ponovno su osvojili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku 2019. sa skladbom »Brod bez imena«, dok su na zagrebačkoj Šalati 14. rujna 2019. održali koncertni spektakl pod zvjezdanim nebom s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije uz goste Radojku Šverko i Gorana Karana. Te godine izdaju i digitalni album »Cibona«.


Sljedeće godine, na 23. Dalmatinskoj šansoni, ponovo osvajaju 1. nagradu publike, ovog puta s pjesmom »Moja Dalmacija« koju potpisuje Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.


Sa singlom »Noćas te sanjam majko« 2021. ponovo dolaze na Večeri dalmatinske šansone gdje ih publika nagrađuje prvom nagradom po četvrti put, održavaju samostalni koncert u Lisinski Atriumu pod nazivom »Trona A Lisinski« i objavljuju digitalni album »Valentinovski koncert«. Krajem godine snimaju zajedničku pjesmu s Goranom Karanom »Divna je noć« božićne tematike.


Strast i emotivnost


Spot »Adio ljubavi« su 2022. snimili u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje su održali i koncert koji je prodan u svega nekoliko dana, a svoju ljetnu turneju su održali diljem Hrvatske – od Dubrovnika, Omiša, Supetra, Posedarja, Novalje, Paga do Koprivnice, Mošćeničke Drage, Opatije i Medulina.


U prekrasnom ambijentu zadarskog Arsenala, očekujte izvedbe koje će vas odvesti u svijet evergreena. Njihove interpretacije su duboko dirljive, ispunjene strašću i emotivnošću koja će vas ostaviti bez daha. Ovo nije samo koncert; ovo je glazbeno putovanje koje će vas podići iznad svakodnevice i odvesti vas na visine gdje samo prava umjetnost može doprijeti. Ulaznice su ograničene, stoga osigurajte svoje mjesto i pridružite nam se na večeri koja će ostati urezana u vašem sjećanju zauvijek.


Vidimo se u zadarskom Arsenalu, na koncertu 4 Tenora – večeri nezaboravne glazbe, strasti i čarolije!


PRODAJNA MJESTA


Arsenal Zadar
Pon – pet (od 09:00 do 19:00 h) i sub (od 09:00 – 12:00 h)
Hotel Ilirija, Biograd na Moru, svaki dan (07:00 – 21:00 h)


Cijene ulaznica


Parter
23 € – Parter
28 € – Fan pit (parter s barskim stolom bez stolica; obavezna konzumacija paketa pića – definira se prilikom kupovine karata, čeka Vas na stolu na dan koncerta te se tada i plaća)