Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

drama

Obiteljski raskol: sin Brada Pitta oštro optužio oca, njegovi prijatelji komentirali situaciju

Autor: M. Č.

23.11.2023. 16:53
Obiteljski raskol: sin Brada Pitta oštro optužio oca, njegovi prijatelji komentirali situaciju

Foto: REUTERS

Jedan od izvora se okomio na Angelinu Jolie, tvrdeći kako širi 'otrovne' glasineU šokantnom otkriću na Dan očeva prije tri godine, sin Brada Pitta, Pax, obratio se svom ocu putem privatnog Instagram računa iznoseći žestoku optužbu na račun holivudskog glumca. Objava, prenesena od strane Daily Maila, optužuje Pitta da je “svjetski idiot” i “grozno ljudsko biće“. Ova javna osuda ponovno je bacila svjetlo na napetu vezu unutar obitelji Pitt-Jolie.


Pax, jedno od šestero djece koje Pitt ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie, navodno je objavio poruku zajedno s fotografijom Pitta koji prima Oscara za najboljeg sporednog glumca 2020. godine. Tada 16-godišnjak nije birao riječi, optužujući svog oca da čini živote svojih mlađih braće i sestara “konstantnim paklom“. Poruka, nadalje, tvrdi da Pitt nema sažaljenja prema svoje četvero najmlađe djece, koja navodno podrhtavaju od straha u njegovom prisustvu.


The rant was accompanied by a photo of Pitt receiving an Oscar for best supporting actor and posted on Pax's private Instagram story on Father's Day 2020
Izvještaj slijedi nakon nedavne situacije u obitelji Pitt-Jolie gdje je njihova kćer Zahara, tijekom svečanosti uvođenja u sororitet na Spelman College, odlučila izostaviti očevo prezime, nazivajući se “Zahara Marley Jolie”.


Za Daily Mail  su se javili izvori bliski paru kako bi komentirali situaciju: ,,Izlazak te objave u javnost je tužan i frustrira jer ne poboljšava stvari. Čak i kad pričaju loše o njemu, Brad poštuje ono što djeca kažu. Nikada neće negativno govoriti o njima i gotovo nikad neće uopće govoriti o njima u javnosti. Ova objava je savršen primjer, udžbenički primjer, roditeljskog otuđenja“, ispričao je izvor.


Drugi se izvor osvrnuo na ulogu koju Angelina Jolie ima u cijeloj situaciji: „Bradov tim misli da ona igra takve igre godinama, ali ne žele biti uvučeni u sukob s njome. Prošle su godine i godine kad je pričala i prepričavala iste otrovne stvari o njemu, a zapravo je otuđila djecu, što je stvarno uznemirujuće za Brada. Njemu je stalo do njih. To je poražavajuće“, glasila je izjava.


Bitka za skrb nad šestoro djece, od kojih je troje posvojila Jolie, još uvijek traje. Pitt je formalno posvojio Maddoxa, Paxa i Zaharu. Nedavno otkriće od strane Paxa dodaje još jedan sloj kompleksnosti već napetoj vezi slavnog para.


Dok javnost čeka odgovor predstavnika Brada Pitta, obiteljska drama nastavlja se odvijati, ostavljajući obožavatelje i promatrače zaintrigiranim i zabrinutim za dobrobit djece koje su uhvaćene u središtu burnog razvoda svojih roditelja.