Nedjelja, 26. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

"Veto"

Mlada pjevačica Tia objavila novi singl: 'Bila mi je želja stvoriti nešto što će vas potaknuti na ples'

Autor: S.M.

23.11.2023. 13:28
Mlada pjevačica Tia objavila novi singl: 'Bila mi je želja stvoriti nešto što će vas potaknuti na ples'

Foto: PR

"'Veto' je plesna pjesma sa klupskim zvukom koja istovremeno nosi dozu nostalgije", kaže.Mlada pjevačica Tia objavila je novi singl naziva “Veto”.


“Uzbuđena sam što sa vama mogu podijeliti svoj novi singl Ova pjesma je rezultat suradnje s pocket palmom i Vlahom Arbulićem, s kojima također radim na nadolazećem EP-u. ‘Veto’ je plesna pjesma sa klupskim zvukom koja istovremeno nosi dozu nostalgije.


Bila mi je želja stvoriti nešto što će vas potaknuti na ples, ali i istovremeno vam donijeti sjećanja na ljeto i nostalgične trenutke. Mislim da se svi možemo poistovjetiti s tim osjećajem, kada se film uspomena neprestano vrti u našim glavama.
Dok smo radili na refrenu, brzo smo se sinkronizirali, stvarajući zvuk koji će vam odmah ostati u uhu. Kada smo krenuli razmišljati o spotu, imali smo jednostavnu ideju za lyric video s dvije lokacije.


Na kraju, ono što smo dobili nije bio samo lyric video, već potpuno razrađen i dinamičan spot koji savršeno odražava atmosferu ‘Veta’. Rad s ovom ekipom je uvijek osvježavajuć, kreativnost teče s lakoćom i vjerujem da će to odjeknuti u zvuku i energiji pjesme”,  o pjesmi je ispričala Tia.


Tia najavljuje i EP, a rad na njemu nastavljen je u suradnji s pocket palmom.


“EP će donijeti nešto drugačije od mene i veselim se što ćete uskoro čuti više o tom projektu. Za sada ‘Veto’ je  vaš, uživajte u njemu i plešite”, zaključuje pjevačica Tia.