Subota, 24. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

"Flowers"

Novi znak u osvetničkoj pjesmi Miley Cyrus: Snimila kuću u kojoj ju je Liam prevario s 14 žena?

Autor: S.M.

18.01.2023. 12:20
Novi znak u osvetničkoj pjesmi Miley Cyrus: Snimila kuću u kojoj ju je Liam prevario s 14 žena?

Foto: FOTO/Instagram

Obožavatelji od izlaska singla i pratećeg video-spota pokušavaju pronaći skrivene tragoveMiley Cyrus je nedavno izbacila singl “Flowers” za kojeg se pretpostavlja da je neka vrsta osvetničke pjesme njezinom bivšem suprugu, Liamu Hemsworthu.


Pjevačica i glumac upoznali su se 2010. godine na snimanju zajedničkog filma, a zatim su (uz poneki prekid) bili zajedno gotovo desetljeće.


Naposljetku su se nakon pauze vjenčali 2018. godine, a razveli tek godinu dana kasnije.
Oštrooki obožavatelji od izlaska singla i pratećeg video-spota pokušavaju pronaći skrivene tragove koji bi ukazivali na detalje njihove veze.


Onaj najočitiji trag zbog kojeg je pjesma postala “osvetnička” jest činjenica da je Cyrus lansirala singl na Hemsworthov rođendan.


No, obožavatelji su sada kuću u kojoj je snimljen spot povezali s glasinama da je riječ o nekretnini u kojoj je Hemsworth varao Cyrus sa četrnaest žena.


Prema izvoru bliskom pjevačici, Liam Hemsworth je “kuću iz videa koristio kao motel i doveo više od 14 žena dok je bio u braku s Miley”, prenosi YourTango.


No, prema pisanju časopisa Elite Daily, kuća pripada Cyrus koja ju je kupila 2011. godine za četiri milijuna dolara.


Na ovu temu ostaju samo glasine, a ono što se sa sigurnošću zna je činjenica da su supružnici zajedno živjeli u Malibuu. 2018. godine njihov je dom uništen u strašnom požaru koji je pogodio mnoge kuće u susjedstvu.


Cyrus je kasnije u intervjuu s Howardom Sternom objasnila da je požar doveo do njihove rastave.


To bi mogao biti još jedan detalj za obožavatelje, obzirom da u jednom stihu Miley pjeva točno: “We were right till we weren’t, built a home and watched it burn”.


Pjevačica je u intervju dodala da je veza završila zbog “previše konflikta” i da je njezina želja da se uda za Hemswortha stigla više zbog traume od požara nego iz želje da mu bude supruga.


Kasnije je završila s riječima: “Zaista sam ga voljela i još ga volim, uvijek ću.”