Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

smiješno ili degutantno

Novi šokantan Supertalent nastup, gledatelji zgranuti: 'Neka nam dragi Bog pomogne svima skupa'

Autor: M. Č.

06.11.2023. 18:26
Novi šokantan Supertalent nastup, gledatelji zgranuti: 'Neka nam dragi Bog pomogne svima skupa'

Foto: Izvor: Supertalent Hrvatska

Beatrice McQueef prvo se skinula, a onda pokazala specijalnu vještinu koju nitko nije mogao predvidjeti...Sinoć nas je u Supertalentu ponovno dočekalo neviđeno iznenađenje. U šestoj audicijskoj epizodi, nastupila je Beatrice McQueef, koja ima 41 godinu i radi kao kirurški asistent. Iz hobija se počela baviti cirkuskim vještinama, pa je otkrila da s tijelom može raditi neke stvari koje drugi ne mogu, a tu je svoju vještinu onda i pokazala.


Beatrice McQueef predstavila se u prilogu prije izlaska na samu pozornicu Supertalenta: ,,Svi su u mojoj obitelji bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instrumente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi. Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem”, najavila je.


Njen nastup potom je započeo upozorenjem: ,,Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti”, a čini se da doista nitko nije bio spreman na vještinu koju je Beatrice pokazala. Naime, skinula je suknju, noge podigla na dvije stolice i okrenula se naopačke. Zatim je započela svirati flautu – svojim spolovilom.
Publika je ostala zatečena, a daleko od te reakcije nije bio ni sam žiri. Naposljetku su Fabijan i Davor dodijelili prolazne glasove, dok su Maja i Martina zaključile da nastup nije za prolaz. Nakon završetka emisije uslijedile su, naravno, žestoke reakcije gledatelja.


,,Neka nam dragi Bog pomogne svima skupa”, ,,Svaki komentar je suvišan! Sramota!”, ,,Bizarno i degutantno“, bili su samo neki od brojnih zgranutih komentara.


Ipak, čini se da je Beatrice mnoge i nasmijala, a neki su ostali i pomalo zadivljeni ovom specifičnom vještinom: ,,To je talent – svaka čast”, ,,Odmah u finale!”, ,,Hvala…ovako se nasmijala nisam dugo“, pisali su.