Četvrtak, 5. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Čuvena pjevačica

Nedu Ukraden rasplakala sjećanja: Nije mi jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg volim

Autor: Portal Novi list

07.11.2022. 22:59
Nedu Ukraden rasplakala sjećanja: Nije mi jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg volim

Foto: Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Vrijedna imovina, sav trud je ostao. Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo, pričala je pjevačicaNeda Ukraden u svojoj je novoj autobiografiji “Zora je svanula” otkrila neke nepoznate detalje o svom životu, a sada je gostujući u emisiji “Novo Vikend Jutro” kroz suze pričala o svom stanu u Sarajevu i periodu života koji joj je bio iznimno težak, prenosi Večernji.


“Imala sam stan od sto četvornih metara u centru Sarajeva, roditeljski stan, kafić na Ilidži, kućice u nizu. Vrijedna imovina, sav trud je ostao.


Opljačkali, lišili nas deset godina da uđemo tamo. Nikada više tamo nisam ušla. Počela je serija katastrofa, a ja ništa niti sam napravila, niti koga mrzim…
Nije mi bilo jasno kako sam postala neprijatelj gradu kojeg toliko volim…”, kroz suze je rekla pjevačica u TV emisiji, prenosi Blic.


Rekla je kako joj je tada najveća snaga bila njezina kći Jelena koja je tada imala 12 godina i rekla joj je kako ne smije odustati od pjevanja zbog osoba koje je mrze.


Ukraden je ispričala u televizijskom emisiji kako je kasnije novac uložila u lokal na Banovom brdu u Beogradu koji joj je zapaljen 1999. godine.


U svojoj knjizi je ispričala i kako joj se udvarao glazbenik Saša Popović i kako je jednom u zoru došao pred njezina vrata s buketom cvijeća, ali je ona odbila njegovo udvaranje. Popović je demantirao ove navode, prenosi Večernji.