Subota, 23. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Podijelila video

Britney Spears otvoreno o svojoj bolesti: 'Oči su mi otvorenije i napokon mogu podignuti glavu'

Autor: S.M.

07.11.2022. 11:13
Britney Spears otvoreno o svojoj bolesti: 'Oči su mi otvorenije i napokon mogu podignuti glavu'

Foto: Instagram

Unatoč ozbiljnosti svoga stanja, otkriva da stvari idu na bolje.Britney Spears je svojih 41.7 milijuna pratitelja na Instagramu otkrila da pati od “neizlječivog” oštećenja živaca na desnoj strani tijela.


Dijeleći još jedan video u kojem pleše, pop zvijezda je u opisu napisala da “nema lijeka, osim Boga” te objasnila da joj plesanje uvelike pomaže olakšati bol .


“Smiješno je što kada plešem, ne osjećam bol. Tri puta tjedno se budim u krevetu i ruke su mi potpuno odumrle… peče me i jezivo je. Posljednje tri godine otkako sam izašla s onog mjesta provela sam u blago nesvjesnom stanju. Nisam se mogla suočiti s time”, napisala je.
Moguće je da se izraz “ono mjesto” odnosi na medicinsku ustanovu u koju je bila smještena protiv svoje volje 2019. godine.


U brojnim plesnim videima, pjevačica pleše u crvenom topu dugih rukava i crnim hlačicama niskoga struka, a unatoč ozbiljnosti svoga stanja, otkriva da stvari idu na bolje.


“Napokon sam pronašla lijek pomoću kojeg osjećam kako mi kisik ide do mozga i kroz vrat. Oči su mi više otvorene i mogu držati glavu. Napravila sam dobar posao pokušavajući sve to izvući. U svakom slučaju, ide na bolje. Mogu disati, osjećam se pametnije”, dodala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)