Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Odnos sa modom

Megan Fox priznala da ju ponekad svlada potreba da izgleda 'golom' na crvenom tepihu

Autor: L. S.

01.12.2023. 11:08
Megan Fox priznala da ju ponekad svlada potreba da izgleda 'golom' na crvenom tepihu

Foto: FOTO/Reuters

"Dugo sam odbijala biti slavna", kazala jeMegan Fox poznata je po mnogočemu, a njen fantastičan izgled bez obzira na to što nosi definitivno je jedan od njenih prepoznatljivih atributa.


U novom intervjuu, je glumica priznala je da se ponekad osjeća svladanom potrebom da izgleda “golo” u seksi, prozirnoj odjeći na crvenom tepihu.


“Sada samo eksperimentiram s doista velikim komadima ili stvarima koje jednostavno ne otkrivaju toliko, ali postoji dio mene koji kaže: ‘Ne, moram biti gola danas’. Nemam dosljedan stil. Zaista ovisi o tome što osjećam u ovom trenutku”, kazala je.
Na drugom je mjestu u intervjuu objasnila da je imala podosta neobičan odnos s modom.


Dugo sam odbijala biti slavna i odbacivala što god je bila ta slika koja mi se na neki način pripisivala, ta osoba kakva sam trebala biti”, objasnila je, prenosi Hollywood Life.


“Dugo sam vremena bježala od mode i živjela samo u trenirkama ili odjeći za vježbanje i nikada nisam željela izraziti sebe. Izraz mi je na taj način dugo bio blokiran.


Nedavno sam to ponovno otkrila a posebno sada prolazim kroz sve te različite faze. Učim koristiti modu na način koji odražava ono što sam sada”, otkrila je.