Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

3500 ruža

Maja Šuput pohvalila se ogromnom Nenadovom gestom za Valentinovo, a pratitelji se bacili u matematiku

Autor: L. S.

14.02.2023. 11:59
Maja Šuput pohvalila se ogromnom Nenadovom gestom za Valentinovo, a pratitelji se bacili u matematiku

Foto: Instagram Screenshot / Maja šuput

"Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu", izjavila jeOvog Valentinovog Maja Šuput dobila je tretman kraljice, a gledajući Majine Instagram storyje nije bilo isprva jasno gledamo li u hodnik Kylie Jenner, koja je poznata po pompoznim cvjetnim aranžmanima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Iz fotografija koje je pjevačica objavila na društvenim mrežama dalo se vidjeti kako su velike količine ruža preplavile njihov obiteljski dom, a Maja je iskoristila priliku za neodoljivo fotografiranje u crvenom kompletu donjeg rublja uz prepoznatljivi crveni ruž.


“Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu”, napisala je u opisu, pohvalivši se velikom romantičnom gestom svog supruga Nenada Tatarinovog.
Na svojim Instagram storyjima Maja je pokazala kako je tekao čitav proces velike geste. Na prvoj podijeljenoj fotografiji napisala je kako su cvjećari počeli slagati cvijeće već u pet ujutro

…ali i kako je izgledala Nenadova vožnja do doma.U idućem je otkrila o kakvom se broju radi – 3500 ruža!Na Storijima je podijelila kako je sam Nenad nosio ruže. Izgleda da je Valentinovo u kućanstvu Šuput-Tatarinov ekstra i posebno!Dok su mnogi u komentarima pokazali oduševljenje Nenadovom gestom, neki su se bacili u matematiku i računanje koliko je ova romantična kesta doista koštala