Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

nova etapa

Lana Jurčević se otvorila: 'Priča kako je na svijet došla naša beba luda je i opasna'

Autor: M. Č.

02.12.2023. 18:32
Lana Jurčević se otvorila: 'Priča kako je na svijet došla naša beba luda je i opasna'

Foto: Instagram / Lana Jurčević

Na društvenim mrežama je podijelila blog tekst 'Moje putovanje' u kojem opisuje svoje iskustvoHrvatska glazbenica Lana Jurčević prije nekoliko je dana postala majka, a sada se prvi put nakon sretne vijesti oglasila na svome Instagram profilu.


View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


,,Moja najdraža bića na jednom mjestu. Što mislite je li dječak ili djevočica?”, upitala je Lana svoje pratitelje, a pritom priložila video na kojem ju možemo vidjeti trudnu, u toku stvaranja zajedničkih fotografija sa svojim partnerom. Dodala je: ,,U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli…”, rekla je Lana, pritom se referirajući na rizičnu trudnoću zbog koje je dobar dio trudnoće morala provesti u bolnici, o čemu je često iskreno govorila na svojim društvenim mrežama.


Za kraj je podijelila vijest s pratiteljima: ,,Polako stavljamo ‘točku na i’ na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život. Napisala sam napokon i blog ‘MOJE PUTOVANJE’ koji sam htjela napisati mjesecima – link je u opisu profila”, napisala je.
U spomenutom blogu, pjevačica i osnivačica brenda La Piel osvrnula se na svoje iskustvo i što joj je ono donijelo: ,,Psiha i naš način razmišljanja ima ogromnu ulogu u svemu što nam se događa. Ničiji život nije savršen i svaki ima svoje uspone i padove. Jedina je opasnost kad dozvoliš da te zakucaš i ostaneš u toj rupi. Za svaki napredak potreban je neki naš napor. Moraš se nekad zainatiti i pokazati zube životu. Dovoljan je i onaj mali, zadnji atom snage za to”, napisala je, te dodala: ,,Znate kako kažu, ‘najgore’ je prošlo i porod će biti super. Ja sam stvarno vjerovala i u to 🙂 A mislite da je tako i bilo? Naravno, priča kako je na svijet došla naša beba je jednako luda i opasna baš kao i naša borba za nju“, kazala je, obećavši da će na svom blogu uskoro podijeliti priču i o bebinom dolasku na svijet.


Cijeli tekst Moje putovanje dostupan je na linku.