Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

blagdansko ozračje

Domaći pjevači otvorili Advente diljem Hrvatske

Autor: M. Č.

02.12.2023. 17:40
Domaći pjevači otvorili Advente diljem Hrvatske

Foto: Maja Šuput/Instagram

Maja Šuput nastupila je u Trogiru, Vesna Pisarović u Splitu, a Matija Cvek u Šibeniku...Dok se dobar dio Hrvatske u petak skupio na koncertu Aleksandre Prijović u Areni u Zagrebu, diljem Hrvatske održano je još nekoliko zabavnih koncerata, a sve u čast otvaranja sezone adventa.


Tako je, za početak, Maja Šuput otvorila advent u Trogiru nezaboravnom atmosferom, a sve je podijelila i sa pratiteljima na svom Instagram profilu.


View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)


,,Hvala vam od najvećeg srca. Dakle, kakvo otvorenje Adventure u Trogiru. Nemam riječi… Srce mi je veliko k’o kuća!”, napisala je Maja.
Fanovi su, po običaju, u komentarima izrazili odobravanje: ,,Kad Maja dođe… sve razvali“, ,,Kraljica i gotovo”, ,,Zabava par exellance, hvala ti na fešti”, ,,Bila si najbolja”, pisali su.


Za to vrijeme, u Šibeniku je nastupio Matija Cvek. Publika je također bila oduševljena, a Matija je na svoj Instagram objavio story poručivši: ,,Hvala Šibenik”, te tu zahvalu popratio videom sa svog nastupa.


Instagram / @matijacvek


U Splitu je publiku, pak, zabavljala pop zvijezda Vesna Pisarović. Čini se da je i kod nje bila ”puna kuća”, a zabavi se pridružila i Marijana Batinić, koja je podijelila veseli video uživo s nastupa.