Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

živi svoje snove

Aleksandra Prijović napravila spektakl u Areni: 'Uradili smo nešto što nitko dosad nije'

Autor: M. Č.

02.12.2023. 16:40
Aleksandra Prijović napravila spektakl u Areni: 'Uradili smo nešto što nitko dosad nije'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Izvela hitove i dovela počasne goste, a sve skupa nije moglo proći bez incidenta...Sinoć se odvio prvi od pet rasprodanih koncerata popularne pjevačice Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Osim što je publiku razveselila vlastitim hitovima, bio je tu i poseban gost, a u jednom je trenutku stanje eskaliralo, pa su se morali uključiti i zaštitari.


Prijović je koncert otvorila pjesmom Za nas kasno je, nakon čega se obratila publici: ,,Dobra večer, Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar – pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kad izađem pred publiku, ali imajući u vidu što se izdogađalo u posljednjih par mjeseci, shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve”, kazala je.


Gosti na njezinom prvom koncertu bili su glazbenici Aco Pejović i Željko Samardžić, koji su već u nekoliko navrata nastupali u Hrvatskoj. Željko je o svojoj suradnji s Aleksandrom ispričao: Bez obzira na razliku u godinama, ona je moja sestra u duši. Tu sam jer je mlada, lijepa i pametna, milijun dolara, ljubim te puno”, rekao je, a za publiku je otpjevao svoju pjesmu Možda.
Koncert je publiku digao na noge, a ovakav spektakl nije mogao proći bez incidenta. U jednom se trenutku, naime, djevojka iz publike popela na pozornicu, pa su zaštitari morali intervenirati i maknuti je. U međuvremenu je Prijović shvatila što se događa, te je čak htjela pozdraviti djevojku, no nje više nije bilo.


Osim vlastitih hitova, pjevačica je domaću publiku počastila i s par hrvatskih evergreena, poput Tek je 12 sati i Hajde da ludujemo.


Na konferenciji za medije koja se održala nakon samog koncerta, Aleksandra je podijelila svoje dojmove: ,,Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem. Trudit ću se nastaviti raditi ovako kako sam sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna na svemu što se događa i idem dalje”, zaključila je.