Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Izljev emocija

Hilaria Baldwin po prvi puta progovorila o tragičnoj pucnjavi na setu filma "Rust"

Autor: L. S.

07.12.2022. 09:07
Hilaria Baldwin po prvi puta progovorila o tragičnoj pucnjavi na setu filma

Foto: Reuters

Prošle je godine radi pojave pravih metaka na setu preminula snimateljica Halyna HutchinsHilaria Baldwin, supruga glumca Aleca Baldwina koji je na setu filma “Rust” nehotice upucao snimateljicu Halynu Hutchins, po prvi puta je javno progovorila i komentirala ovaj nesretan događaj.


U razgovoru za Extra TV, Hilaria je progovorila o tome kako se obitelj nosi s tragedijom: “Mi nismo okej. Ne možemo biti okej. To je bila i još uvijek jest tragedija koju nitko nije nikada mogao zamisliti”.


“Ona je bila nevjerojatna žena na toliko puno različitih načina”, govorila je o preminuloj Halyni.
U pogledu njenog supruga, izjavila je: “Brinem se za njega. Možete li samo ovo zamisliti? Nitko ne može. Bilo je toliko zabune uopće pokušati shvatiti što se dogodilo”.


“Kad prolaziš kroz nešto teško, znaš da neće svaki dan biti isti. Ima trenutaka u danu koji su jako teški. Noći su teške, noćne more su teške. Tako da sam tu i govorim mu: ‘Ovdje sam i brinut ću se za tebe’“, podijelila je.


U nastavku intervjua Hilaria je ispričala kako je posebice teško čitavu priču bilo objasniti djeci.


“Možemo je se sjećati, nastavljajući njezino nasljeđe za njezinu obitelj i možemo se pobrinuti za sve koji su još ovdje, a koji su iznimno oštećeni ovom strašnom tragedijom. To je sve što možemo učiniti”, zaključila je.