Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

povratak rutini

Danijela Dvornik pozirala u teretani pa poručila: 'Nikad nije kasno da se počnete brinuti o sebi'

Autor: M. Č.

13.04.2024. 18:45
Danijela Dvornik pozirala u teretani pa poručila: 'Nikad nije kasno da se počnete brinuti o sebi'

Foto: Instagram

Svojim je pratiteljima poslala važnu porukuHrvatska blogerica Danijela Dvornik nerijetko sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli različite trenutke iz privatnog života, a sada se pohvalila zdravom navikom – vježbanjem. Istovremeno je i poslala važnu poruku svim svojim obožavateljima.


Na svojem ej Instagram profilu objavila fotografije iz teretane, na kojima ponosno pozira u odjeći za vježbanje i pokazuje svoju liniju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)


,,Lijepo je vratiti se u svoju rutinu. Već u 7 sam bila na treningu”, započela je Danijela u objavi.
,,Fitnes za žene iznad 50 godina može biti izuzetno koristan za održavanje zdravlja i kondicije. Preporučuje se kombinacija kardiovaskularnih vježbi kao što su brza šetnja, biciklizam ili plivanje, sa vježbama snage, poput podizanja utega ili korištenja vlastite težine za vježbanje. Bitno je prilagoditi vježbe individualnim sposobnostima i zdravstvenim stanjima”, poručila je u nastavku, te dodala: ,,Također, istezanje i fleksibilnost vježbe mogu pomoći u održavanju pokretljivosti i smanjenju rizika od povreda. Važno je slušati svoje tijelo. Meni trening dođe kao “wake up” za sve ono što dolazi poslije njega. A osjećaj nakon odrađenog treninga je prirodni “booster” za raspoloženje.


,,I znate što? Nikad nije kasno da se počnete brinuti za sebe!“, zaključila je naposljetku Danijela.


Mnogi su joj u komentarima udijelili komplimente na račun fizičkog izgleda, ali neki su istaknuli i kako treba na umu imati fizičke restrikcije koje pojedince mogu spriječiti u vježbanju.


,,Sve je to divno i korisno, ali kada vas boli kičma i cijelo tijelo od dijagnoze ružne, nije vam ni do čega nažalost”, ,,Sve je to super, kad nemate fizičkih restrikcija”, naglasile su.