Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

naučila lekciju

Albina otkrila kako će provesti Valentinovo: 'Ovog puta ću pametnije..'

Autor: M. Č.

10.02.2024. 20:32
Albina otkrila kako će provesti Valentinovo: 'Ovog puta ću pametnije..'

Foto: Vedran Karuza

Sinoć je nastupila na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, a potom je otkrila nekoliko ''sočnih'' detaljaSplitska glazbenica Albina Grčić sinoć je nastupila na velikom Megadance partyju, održanom u zagrebačkoj Areni, a potom je odgovorila na neka zanimljiva pitanja vezana uz njen privatni i poslovni život.


Naime, u intervjuu za 24 sata pjevačica je, za početak, podijelila dojmove o samom nastupu na ovako velikom događaju. ,,Bilo mi je drago i bila sam ugodno iznenađena. Ipak nastupam uz velika imena koja su obilježila dance scenu i čiji se hitovi slušaju dan danas. Ovo mi je bila super prilika, organizator mi je ukazao povjerenje i mislim da je baš mene vidio u svemu ovome. Potrudili smo se da sve izgleda atraktivno i da oživimo atmosferu s Dore i Eurosonga”, ispričala je.


Osim toga, otkrila je da je i sama fan dance žanra, te je odrastala uz hitove koji su se jučer orili Arenom. ,,Najviše su mi se vrtjele pjesma Minee i ET-a i često sam ih sama pjevala po kući. Ali, stvarno svi imaju jako kvalitetne pjesme i drago mi je da se ta garda okupila na jednom mjestu i da je publika to ispratila”, kazala je Albina.
S obzirom na to da je i sama sudjelovala, pa i pobijedila na Dori prije nekoliko godina, uputila je poruku sadašnjim natjecateljima. ,,Poslušala sam sve pjesme, neki od kolega s kojima sam bliska će se okušati. Drago mi je da se sve više novih izvođača odvažilo prijaviti se jer je to super iskustvo. Uvijek imam svoje favorite, ali neću ih još otkrivati. Svima želim svu sreću”, poručila je.


Ipak, nije propustila odgovoriti i na pokoje pitanje o događanjima u privatnoj, ili točnije, ljubavnoj sferi. Podsjetimo, prošle je godine Albina prošla kroz prekid veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a mnoge zanima s kime bi ove godine mogla provesti Valentinovo. ,,Haha, neću reći. Znam da smo mi ljudi po prirodi znatiželjni i radoznali, ali ovoga puta ću pametnije“, zaključila je.


Inače, Albina je s bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila nekoliko godina, a poznaju se još od ranog djetinjstva. O prekidu veze ovog para počelo se šuškati kada su fanovi primijetili da je Albina obrisala sve njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što se desilo još u ožujku prošle godine.