Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

mala bina, visoke štikle...

Albina Grčić otkrila što joj je predstavljalo najveći izazov na Eurosongu

Autor: M. Č.

28.11.2023. 19:55
Albina Grčić otkrila što joj je predstavljalo najveći izazov na Eurosongu

Foto: REUTERS

Odgovarala je na pitanja pratiteljaHrvatska pjevačica Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2021. godine, u nedavnom je prijenosu uživo odgovarala na sočna pitanja svojih obožavatelja.


Prijenos uživo napravila je na svojem TikToku, a pratitelji su se brzo skupili kako bi joj postavljali pitanja.


Za početak, pjevačica se osvrnula na svoje iskustvo sa Eurovizije, gdje je predstavljala Hrvatsku s pjesmom Tick-Tock, 2021. godine. Ispričala je što joj je tada predstavljalo najveći izazov: ,,Možda je problem bio što smo nastupili na toj manjoj bini. Nije bilo dovoljno prostora za pokrete, a imala sam i jako visoke štikle. To mi je baš bilo izazovno”, ispričala je Albina.
S obzirom da je Albina nedavno prošla kroz prekid veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem, pratitelje je zanimalo kakvo je njeno trenutno stanje na ljubavnom području. Pjevačica je na to odgovorila jednostavnim iskazom, tvrdeći da je trenutno ”emocionalno nedostupna”.


Inače, Albina je s bivšim igračem Hajduka, a sadašnjim igračem Istre, bila nekoliko godina, a poznaju se još od ranog djetinjstva. O prekidu veze ovog para počelo se šuškati kada su fanovi primijetili da je Albina obrisala sve njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što se desilo još u ožujku ove godine.


U nedavnom intervjuu za Gloriju Albina je otkrila kako se osjeća povodom toga što je njena veza, pa tako i njen prekid, dovedena u javnu sferu, i koji je njen trenutni ljubavni status: ,,Ovaj period mi je puno značio da samu sebe upoznam i zavolim u svakom smislu te riječi. Trenutno si sve najljepše pružam sama i uopće se ne mogu žaliti“, odgovorila je iskreno.