ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Penn & Teller „Fool Us“

Pogledajte video Luke Vidovića o kojem priča cijela Amerika

Autor: S.M.

31.01.2023. 11:30
Pogledajte video Luke Vidovića o kojem priča cijela Amerika

Foto: "Fool Us"

Alyson Hannigan je Luki dala priznanje da može na nekoliko jezika zabaviti i nasmijati publikuNajpoznatiji hrvatski iluzionist Luka Vidović nedavno je oduševio najpopularniji mađioničarki dvojac na svijetu Penn&Teller u emisiji „Fool Us“.


Sada je produkcija emisije objavila i video u kojem se vidi nastup našeg Luke kojeg je publika u studiju od prve prihvatila. Trik s odijelom Tellera oduševio je i gledatelje emisije koji su brojnim komentarima nahvalili Luku.


Lukin nastup možete pogledati u videu koji je u samo nekoliko dana pregledan više od 60 tisuća puta.

„Ovaj je nastup definitivno kruna moje karijere. Dok sam se pripremao za njega preminula mi je majka. Upravo sam njoj posvetio nastup!“ – govori Luka Vidović i dodaje: „Imao sam veliku tremu pred izlazak.


No, kad sam izašao na najpoznatiju mađioničarsku pozornicu svijeta bio sam presretan i jedva sam čekao da pokažem trik. Oduševila me produkcija emisije i sve oko nje. Nakon emitiranja dobio sam jako puno poruka iz cijelog svijeta što mi je posebno drago!“


Penn je nakon trika pohvalio Luku. Istaknuo je njegov talent te komunikaciju s publikom. Voditeljica Alyson Hannigan je pak Luki dala priznanje da može na nekoliko jezika zabaviti i nasmijati publiku što nije nimalo lako.


Foto: Privatna arhiva


Penn & Teller je poznati američki komičar i iluzionistički duo. Poznati su po tome što od 2011. vode program Penn & Teller „Fool Us“. Penn je u svojim dramama uvijek vrlo pričljiv, a Teller nikad ne govori.


Dvojac Penn Jillette i Teller upoznao se 1975. Njih su dvoje radili kao iluzionisti u četvrti Fisherman’s Wharf u San Franciscu u Kaliforniji. Do 1981. bili su dio grupe od tri iluzionista pod nazivom „Kulturno društvo doline šparoga“.


Od 2001. duo je nastupao šest večeri tjedno u „Rio All Suite Hotel i Casinu“ u Las Vegasu. U emisiji Penn & Teller „Fool Us“ pred dvojcem se pojavljuju najpoznatiji mađioničari i iluzionisti iz cijelog svijeta kako bi izveli svoje trikove, a ako niti jedan od njih ne može pogoditi kako je to učinjeno, iluzionist u pitanju pobjeđuje.


Nakon nastupa u Las Vegasu Luku u idućim mjesecima očekuju nastupi diljem Hrvatske na radost brojne publike.