Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Eurosong

Mrle o podršci iz regije: ‘Valjda će nam Srbi tutnuti i 15 bodova, jer inače za koji smo k**** ratovali’

Autor: S.M.

24.02.2023. 16:22
Mrle o podršci iz regije: ‘Valjda će nam Srbi tutnuti i 15 bodova, jer inače za koji smo k**** ratovali’

Foto: Vedran KaruzaDamir Martinović Mrle iz Leta3 u razgovoru za Kurir govorio je o mogućoj cenzuri pjesme “Mama ŠČ” na Eurosongu te promjeni scenskog nastupa u Liverpoolu, ali i tome koliko se Hrvatska promijenila nakon ulaska u Europsku uniju i koji je razlog netrpeljivosti između balkanskih država.


“To je uvijek pakleni krug, gdje naizgled ne znaš da li je prvo nastala kokoš ili jaje. Ipak, izgleda da političari huškaju, a kad se neka politička elita ne da s vlasti, kada se ustoliči na duže vrijeme, kad osvoji sve glavne medije i preko njih huška recimo 10 godina, onda se i većina naroda počinje mrziti između sebe i postaje netrpeljiva.


Tako je to svugdje u svijetu, negdje, na primjer, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, Crnogorci, a pomalo i Slovenci i Makedonci mrze Srbe i mi se pitamo što je svim tim ljudima iz čista mira. Na drugim mjestima se se mrze crnci, Židovi, žene, manjine svih vrsta…”, odgovorio je Mrle.
U jednom dijelu razgovora, novinar je upitao i kakav ishod očekuju u Liverpoolu te misle li da će ih publika iz regije podržati.


“Nadamo se da ćemo od Srbije dobiti i više od maksimalnih 12 bodova. Snaći će se Srbi pa će nam onako, po srpski, darežljivo, tutnuti i 14, 15 bodova, jer inače za koji smo k**** ratovali.


Imamo sreću da za nas pobjeda na Euroviziji, sama za sebe, nema smisla. Ono što nam ima smisla je da malo zaljuljamo i narode izvan regije, da ih uhvatimo na krivoj nozi, radije s bijesom i polemički nego nikako, a to se može dogoditi i ako ne pobijedimo. S druge strane, budemo li mlitavog penisa, nikoga nećemo zaljuljati ni ako pobijedimo”, odgovorio je Mrle.