Petak, 3. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bizarluk

VIDEO Žene se potukle na premijeri Barbie filma! Cijela situacija potpuno izmakla kontroli

Autor: L. S.

26.07.2023. 09:45
VIDEO Žene se potukle na premijeri Barbie filma! Cijela situacija potpuno izmakla kontroli

Foto: Screenshot



Film Barbie jedan je od posljednjih na kojem bismo očekivali tučnjavu, no i to se dogodilo, i to na prikazivanju u Brazilu, a video tučnjave rapidno se proširio društvenim mrežama. Navodno je korijen problema bio taj da je jedna majka djetetu dopustila da gleda YouTube tijekom projekcije što je drugima zasmetalo, te je cijela situacija izmakla kontroli i pretvorila se u fizički obračun.


Na društvenim mrežama mnogi su u komentarima dijelili mišljenje o situaciji, pa je tako jedan korisnik Twittera napisao: “Samo napustite kino ako nećete obraćati pažnju na film. Ipak, ovo nije dovoljno ozbiljno da bi se fizički posvađali i riskirali zatvor zbog filma. Zovi djelatnika i kupi kartu za drugi termin”.





Još jedan od korisnika je napisao: “Dakle, dijete je smetalo gledajući video zapise i razgovarajući telefonom u kinu, a kada su mamu prozvali zbog toga, ona je odlučila uzvratiti nasiljem… Odličan primjer za vaše dijete. Posramljujuće…”.


Drugi korisnik imao je malo drugačije mišljenje: “Bilo je puno insinuacija u tom filmu pa ne krivim roditelja što je odvratio dijete od toga”.