Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

"Još te sanjam"

[VIDEO] Klapa Kampanel predstavlja novu pjesmu

Autor: Portal ZL

15.03.2024. 15:00
[VIDEO] Klapa Kampanel predstavlja novu pjesmu

Foto: Toni Lekić



Poznati po singlovima kao što su “Anđele moj”, “Niko se ne smije kao ti”, “Aj će, volin te”, Kampanelovci su prošle godine oduševili pjesmom “Stavljam sve na ovu ljubav” i obradom “Afrike” s Nenom Belanom. Nastavljaju u svom điru šireći veselje i ovim novim singlom “Još te sanjam”.


Stihovi koji će svima uljepšati dan


“Kao iskusni glazbeni doktori prepisujemo novu pjesmu svima kao terapiju da im odagna tmurne oblake i odmakne ih od lošeg raspoloženja”, poručio je Ante Antić u ime klape Kampanel o novoj pjesmi. Kako klapa kaže, njihov novi singl odiše pozitivnim duhom i njihovim prepoznatljivim kampanelovskim stilom.


Za glazbu i stihove zaslužan je Gordan Žvanović, a za aranžman i produkciju Igor Ivanović. Sve je zaokružio i spot sniman u Opatiji pod redateljskom palicom Tonija Lekića.




“Zanimljivost ove pjesme je da smo prvu verziju snimili prije tri godine u najjačem jeku korone, no zbog tadašnjih okolnosti ta verzija nije ugledala svjetlo dana”, rekao je Ante i za kraj dodao, “I evo danas, s potpuno novim aranžmanom, predstavljamo je publici s ciljem da svakom kome treba uljepša dan!”