Srijeda, 12. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

"Live to lead"

Harry i Meghan pripremaju novi dokumentarac. Slat će poruke mira, hrabrosti i nade

Autor: S.M.

20.12.2022. 19:57
Harry i Meghan pripremaju novi dokumentarac. Slat će poruke mira, hrabrosti i nade

Foto: ReutersNakon prošlotjednog televizijskog debija u kojem su otvoreno objasnili što se sve događalo iza zatvorenih vrata (palače) kraljevske obitelji, Harry i Meghan imaju u pripremi novi dokumentarac.


Na Netflixu će se od 31. prosinca moći pogledati doku-serije “Live to Lead”, a prikazivat će vođe, aktiviste i osobe koje su napravile veliku razliku u svijetu.


U epizodama će se moći vidjeti aktivisti koji pričaju o svom nasljeđu i dijele poruke hrabrosti, suosjećanja, poniznosti, nade i velikodušnosti.
Neće razgovarati samo s Harryjem i Meghan već se u seriji pojaviti i intervju s preminulom sutkinjom američkog Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg, klimatskom aktivisticom Gretom Thunberg, premijerkom Novog Zelanda Jacindom Ardern, feminističkom aktivisticom Gloriom Steinem te mnogim drugim sugovornicima.


“Live to Lead” je projekt fondacije Nelsona Mandele kojeg je osmislio i režirao Geoff Blackwell, a izvršni producenti su Meghan i Harry kroz produkcijsku kompaniju Archewell Production.


U prvoj najavi, Harry i Meghan razgovaraju o tome što njima znači vodstvo te kakve pozitivne učinke vođe u serijalu imaju na čovječanstvo.


“Ovo je inspirirano Nelsonom Mandelom koji je jednom rekao – u životu se ne računa samo činjenica da si živio”, dok je Meghan zaključila: “Računaju se razlike koje smo napravili u životima drugih i to je ono što će odlučiti o značaju života kojeg smo vodili”, piše Harper’s Bazaar.