Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Pravo prijateljstvo

Ben Affleck i Matt Damon nekoć dijelili bankovni račun za audicije: 'Trebali smo novac'

Autor: L. S.

24.03.2023. 09:56
Ben Affleck i Matt Damon nekoć dijelili bankovni račun za audicije: 'Trebali smo novac'

Foto: Reuters

"Hej, ja želim dobiti ulogu, ali želim da i ti dobiješ ulogu"Dugogodišnji prijatelji Ben Affleck i Matt Damon nedavno su otkrili da su si pomagali u ranim danima svojih karijera, te su nekoć dijelili bankovni račun.


“Bilo je neobično, ali trebao nam je novac za audicije“, rekao je Damon, a prenosi People.


Nastavio je: “Sve dok je jedan od nas imao novca, znali smo da nam struja neće biti isključena. Sjećam se da sam nakon što sam radio Geronima, vjerojatno imao oko 35 tisuća u banci. Rekao sam [Afflecku]: ‘Dobro nam je! Dobri smo godinu dana!”
Dvojac je također imao i vlastita pravila o trošenju novca izvan onog potrebnog za audicije.


“Bilo vam je dopušteno uzeti 10 dolara i razmijeniti ih u kovanice te otići i igrati video igre”, prisjetio se Damon.


“Mislim da nam je taj stav stvarno pomogao na načine koje nismo mogli predvidjeti”, rekao je Affleck, te nastavio: “Matt i ja smo se uvijek osjećali kao da smo u tome zajedno. Kao, ‘Hej, ja želim dobiti ulogu, ali želim da i ti dobiješ ulogu'”


Inače, Affleck i Damon upoznali su se tijekom odrastanja u Bostonu i završili su istu srednju školu, te su tijekom karijere imali nekoliko zajedničkih glumačkih pothvata.


Prvi film u kojem su se pojavili skupa bio je ‘School Ties’ iz 1992., a glumili su i u ‘Good Will Hunting‘, te u ‘The Last Duel’ iz 2021. Dvojac će se pojaviti i u nadolazećem ‘AIR’ koji u kina dolazi 5. travnja.