Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Traje očevid

U noćnom klubu u Zagrebu ubijen USKOK-ov optuženik Tomislav Sabljo!

Autor: Hina, Portal ZL

22.04.2023. 09:28
U noćnom klubu u Zagrebu ubijen USKOK-ov optuženik Tomislav Sabljo!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELLU Zagrebu je u subotu rano ujutro ubijen 41-godišnjak u pucnjavi koja se dogodila u noćnom klubu na Trešnjevci, a muškarac koji se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je uhićen i pod nadzorom policije.


Oko 4.45 sati na Trešnjevci, u Ulici Florijana Andrašeca došlo je do fizičkog sukoba više osoba u jednom noćnom klubu, izvijestila je zagrebačka policija.


Iz vatrenog oružja s više hitaca ubijen je 41-godišnjak. Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom je uhićen i pod nadzorom policije.


U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.


Jutarnji list javlja kako je ubijen Tomislav Sabljo, Uskokov optuženik u akciji Tebra, a do sukoba je došlo u narodnjačkom noćnom klubu. Po neslužbenim informacijama, Sablju je ustrijelio redar K.K. i to s četiri metka u prsa, a navodno je i žrtva bila naoružana.


Tomislav Sabljo uhićen je s još 18 osoba u srpnju 2019. s optužbom da su švercali drogu iz Albanije i Crne Gore, preko BiH do Hrvatske i na taj način navodno zaradili čak 84,6 milijuna kuna. Godinu kasnije protiv njih je podignuta optužnica zbog krijumčarenja gotovo 16 tona marihuane, ali i paljenja automobila i utjerivanja dugova.