Srijeda, 22. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

SLUČAJ ZAMBIJA

Posvojitelji se vraćaju u Zagreb: “Bilo je to iznimno teško razdoblje i osjećamo veliko olakšanje”

Autor: P. N.

03.06.2023. 19:14
Posvojitelji se vraćaju u Zagreb: “Bilo je to iznimno teško razdoblje i osjećamo veliko olakšanje”

Foto: Screenshot“Bilo je to iznimno teško razdoblje u proteklih šest mjeseci i osjećamo veliko olakšanje što se vraćamo kući sa svojom djecom. Čak i u našim najmračnijim danima, nikada nismo gubili nadu da će pravda pobijediti”, poručili su hrvatski državljani koji su šest mjeseci proveli u Zambiji, kako javlja televizija N1.


Hrvatski državljani koji su šest mjeseci proveli u Zambiji, nakon povratka obratili su se javnosti. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


“Bilo je to iznimno teško razdoblje u proteklih šest mjeseci i osjećamo veliko olakšanje što se vraćamo kući sa svojom djecom. Čak i u našim najmračnijim danima, nikada nismo gubili nadu da će pravda pobijediti.
Željeli bismo izraziti našu srdačnu zahvalnost hrvatskoj Vladi, EU-u, našem zambijskom odvjetničkom timu, kao i dobrim ljudima u Zambiji i Hrvatskoj na njihovoj ljubaznosti i kontinuiranoj podršci tijekom najizazovnijih okolnosti s kojima smo se ikada suočili.


Cijenimo što su mediji nastavili biti osjetljivi na našu situaciju u svojim izvještavanjima i molimo vas da poštujete naše pravo na privatnost u nadolazećim danima i tjednima dok želimo ostaviti ovo grozno iskustvo iza nas i započeti svoje živote kao novi roditelji. Hvala vam na razumijevanju i podršci”, poručili su.