Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Južna Kalifornija

Planinari pronašli ljudske ostatke na području kojem je nestao britanski glumac Julian Sands

Autor: Portal ZL

25.06.2023. 16:07
Planinari pronašli ljudske ostatke na području kojem je nestao britanski glumac Julian Sands

Foto: Reuters

Planinari u SAD-u pronašli su ljudske ostatke u blizini područja na kojem je nestao britanski glumac Julian Sands. Identifikacija bi trebala biti dovršena sljedeći tjedan, priopćio je u subotu šerifov ured okruga San Bernardino u južnoj Kaliforniji, javlja BBC. Podsjetimo, 65-godišnji Julian Sands je nestao 13. siječnja dok je planinario u planinama San Gabriel, sjeverno od Los Angelesa. Najpoznatiji je po ulogama u Oscarom nagrađenom filmu Soba s pogledom te TV dramama 24 i Smallvilleu.


Sands je nestao u području Baldy Bowla za vrijeme lošeg vremena.

“Planinari su kontaktirali šerifovu postaju Fontana nakon što su otkrili ljudske ostatke u divljini planine Baldy”, priopćio je šerifov ured. U priopćenju se ne navode drugi detalji.


Sandsova obitelj objavila je početkom tjedna priopćenje u kojem izražava zahvalnost “timovima za potragu i koordinatorima koji su neumorno radili na pronalaženju Juliana”.


“Nastavljamo nositi Juliana u našim srcima sa svijetlim uspomenama na njega kao divnog oca, muža, istraživača, ljubitelja prirodne i umjetnosti te kao originalnog glumca uvijek spremnog na suradnju”, rekli su.