ponedjeljak, 26. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

potraga u tijeku

Osuđeni pedofil skočio kroz prozor suda nakon izricanja presude

Autor: Portal ZL

09.11.2023. 15:15
Osuđeni pedofil skočio kroz prozor suda nakon izricanja presude

Foto: Arhiva ZLIvica M. iz Kaknja, seksualni predator djece koji je danas (utorak) na Osnovnom sudu u Banjoj Luci optužen za teško zlostavljanje djece (unuke od 9 godina), pobjegao je iz prostorija suda nakon što mu je izrečena presuda u kojoj je dobio četiri godine zatvora, prenosi virovitički portal ICV.


Iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobjegao policiji, a trenutno ga traži policija u dvije države, BiH te u Srbiji u koju se sumnja da je prebjegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao potražiti u Hrvatskoj.


Obavijest je na društvenim mrežama podijelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti djecu u cijeloj regiji, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi kako bi se ovog opasnog predatora zaustavilo prije nego opet krene u svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju da je jave policiji ili njima izravno kako bi se ovaj opasni predator što prije odveo na odsluženje kazne. Naime, o slučaju je pisao i ICV u svom serijalu o pedofiliji u društvu, a nakon što je majka žrtve digla cijelu regiju na noge.


Ivica M. jedno je vrijeme, zahvaljujući dvojnom državljanstvu, radio i u Hrvatskoj u jednoj građevinskoj tvrtki na zagrebačkom području (hrvatski poslodavac pomogao je službama u BiH dokumentacijom da se podigne međunarodna optužnica). Bježao je iz nekoliko zemalja dok nije uhićen u Njemačkoj.


Obitelj žrtve godinama je čekala zadovoljštinu za pakao koji su proživjeli, strahujući i za svu djecu kojoj je predator bio blizu, a danas su umjesto mira dobili novi šok i strepnju da će opet “nestati” pred zakonom.