Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

BIZARNO!

Muškarac ugasio požar na automobilu - pivom

Autor: Hina

13.08.2023. 11:16
Muškarac ugasio požar na automobilu - pivom

Foto: iStockPivo ne gasi samo žeđ, nego i požare, otkrio je jedan muškarac nakon što mu se automobil zapalio na sjeveroistočnoj autocesti u Njemačkoj. Tridesetšestogodišnji muškarac je ubrzo ugasio plamen, ni manje ni više nego pivom. Srećom, u svom je automobilu imao pristojnu zalihu jer mu je trebalo osam boca da se riješi vatre, rekla je lokalna prometna policija u subotu. Taj broj za ovog vozača nije predstavljalo problem jer je u prtljažniku imao sanduk piva.


Sve što je preostalo vatrogascima jest da odspoje akumulator i spriječe curenje tekućina štetnih za okoliš. Vozač je u subotu poslijepodne sa svojom četveročlanom obitelji putovao prema Berlinu. Policija je objavila da se vozilo zapalilo zbog kvara u motoru.


Vozač je istog trena skrenuo na zaustavni trak. “Obitelj je odmah napustila osobni automobil koji se jako dimio i sklonili su se od opasnosti”, rekla je policija. Iako je muškarac uspio ugasiti plamen svojom neuobičajenom vatrogasnom intervencijom, nije mu pošlo za rukom da u potpunosti spasi auto. Procjenjuje se da mu je šteta na Fordu Focusu otprilike 6000 eura.