ponedjeljak, 25. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Objava stranke

Jimmy Stanić i supruga postali članovi Domovinskog pokreta

Autor: ZL

20.04.2023. 15:25
Jimmy Stanić i supruga postali članovi Domovinskog pokreta

Foto: Facebook Domovinski pokretHrvatski glazbenik Stjepan Jimmy Stanić i njegova supruga Barbara Stanić postali su članovi Domovinskog pokreta, objavila je stranka.


Legendarni hrvatski glazbenik Stjepan Jimmy Stanić i njegova supruga Barbara Stanić, uz nazočnost predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave, predsjednika DP-a Grada Zagreba Igora Peternela, tajnika DP-a Zagreb Vlade Marića, sina prvog hrvatskog predsjednika Stjepana Tuđmana te hrvatskog slikara, putopisca, grafičara i hrvača Antuna Mateša, svečano su potpisali pristupnicu u Domovinski pokret, javlja televizija N1.


Barbara i Jimmy Stanić s predstavnicima Domovinskog pokreta, Stjepanom Tuđmanom i Antunom Matešom/ Foto Facebook


“Želimo pomoći”
“Sretni smo što ste nas pozvali da pristupimo Domovinskom pokretu, da na neki način pomognemo. Trudit ćemo se da budemo zajedno, da održavamo našu Hrvatsku jer dosta nam je svega ovoga oko nas. Stoga smo odlučili ući u DP i na tome zahvaljujemo našem prijatelju Matešu, koji nas je preporučio, te Stjepanu Tuđmanu. Hvala vam svima”, poručio je Stjepan Jimmy Stanić.


Peternel je u ime Domovinskog pokreta Zagreb izrazio zadovoljstvo i čast što im se pridružio bračni par Stanić. Dodao je kako se nada se da će ugodno i dobro surađivati te kako se veseli zajedničkoj suradnji.


“Iznimno sam sretan i zadovoljan, čast mi je i zadovoljstvo što sam imao prigodu upoznati legende hrvatske glazbene scene, velike, istinske, prave Hrvate. Velike, ali također i skromne i ponizne, sve ono što ih čini velikima. To su ljudi s velikim karijerama i životnim iskustvom koji su puno dali gradu Zagrebu i Hrvatskoj. Riječ je, naravno, o gospođi Barbari i Stjepanu Jimmyju Staniću”, naglasio je Penava, kako javlja televizija N1.


Penava se jednako tako zahvalio i zajedničkim prijateljima Antunu Matešu i Stjepanu Tuđmanu, bez kojih, kako je rekao, ne bi došlo do realizacije i poznanstva s ovako divnim i krasnim ljudima, koji su zapravo stvarali Hrvatsku svojim radom i svojim životnim primjerom. Istaknuo je da mu je drago da uz mladež imaju i ovakvu sinergiju i spoj, kako bi učili jedni od drugih te cijenili i uvažavali jedni druge.


“Siguran sam da je to put kojim Hrvatska mora ići, uvažavajući svoje ljude, svoje umjetnike, svoje vrijednosti, a to je ono što sigurno Domovinski pokret donosi na hrvatsku političku scenu, put s kojega skrenuti nećemo, put koji je davno zacrtao prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman. Nažalost, put kojega je Hrvatska samo na trenutak zaboravila i izgubila, no s Domovinskim pokretom će ga sigurno biti u stanju pronaći”, zaključio je predsjednik Domovinskog pokreta.