Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

MOST

Raspudić: Očito je da Domovinski pokret ide s HDZ-om, imali su dogovor i prije izbora

Autor: Portal NL

20.04.2024. 21:46
Raspudić: Očito je da Domovinski pokret ide s HDZ-om, imali su dogovor i prije izbora

Foto: Arhiva NLMostovac Nino Raspudić danas je rekao kako su u Mostu spremni na širi antikorupcijski dogovor kako bi se HDZ poslao u oporbu, ali pritom ne može Milanović biti kandidat za premijera, kako javlja televizija N1.


U toj priči vide sve koji su kritizirali HDZ kao kriminalnu i koruptivnu strukturu koja uništava Hrvatsku, a to su svi od Domovinskog pokreta, preko centra pa na lijevo.


“Ne možemo imati partikularnu lijevu vlast, kao što ne možemo imati partikularnu vlast koja bi provodila naše politike, ali možemo naći zajednički antikorupcijski nazivnik da se HDZ pošalje u oporbu, da se sasiječe kriminala koruptivna hobotnica, da se pročiste institucije”, poručio je.
Kaže kako je najlogičnija opcija da premijer bude najprepoznatljivija osoba, koja ne mora nužno biti iz stranke s najviše mandata, a u Mostu su otvoreni za razgovor sa svima.


“Vrh DP-a je vjerojatno i prije izbora imao dogovor s HDZ-om”


“Sigurno je da Most neće iznevjeriti ono što je prije govorio, očito je da HDZ treba poslati u oporbu, očito da Domovinski pokret ide s HDZ-om. Vrlo je vjerojatno  da je vrh DP-a i prije izbora imao dogovor s HDZ-om, da su to duboki poslovni interesi, a da je sva domoljubna kritika Plenkovića i HDZ-a bila predstava za sitnu domoljubnu raju. Međutim, njima će trebati još nekoliko glasova, to se prije svega odnosi na manjince, tako da ćemo vidjeti, rekao je Raspudić.