Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

stanje u prometu

Pojačan promet na gradskim cestama i obilaznicama

Autor: Hina

23.04.2023. 10:00
Pojačan promet na gradskim cestama i obilaznicama

Foto: Filip BRALA/PIXSELLPromet je jutros srednje gustoće, a povremeno je pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama te usporen na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).


Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na prilazu zoni radova i u zoni radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se usporeno.


Povodom održavanja Croatia Rallyja zatvorene su pojedine ceste u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.
Privremena regulacija prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu): između čvorova Jakuševec i Kosnica vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po dva sužena prometna traka u oba smjera, zatvoren je ulazni krak čvora Jakuševec (A3) u smjeru Lipovca, Varaždina i Goričana, a obilazak je državnim cestama (DC31 i DC30) do čvora Kosnica; između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ vozi se dvosmjerno (kolnikom u smjeru Bregane) po jednom suženom prometnom traku u oba smjera; na čvoru Ivanić Grad zatvoren je izlazni krak iz smjera Bregane i ulazni u smjeru Lipovca. Obilazak iz smjera Bregane je preko čvora Dugo Selo, a u smjeru Lipovca preko čvora Križ (A3).


Promet je srednje gustoće.


Na više graničnih prijelaza zabilježena su čekanja.