Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

0 C°

CRVENI KRIŽ

Humanost opet uspjela u Gospiću

Autor: Marin Smolčić

30.12.2022. 17:51
Humanost opet uspjela u Gospiću

Foto: Marin SmolčićUspješno je okončana još jedna humanitarna akcija Gradskog društva Crvenog križa Gospić. Tijekom prosinca osmoškolci i srednjoškolci s ovoga područja prikupljali su različitu humanitarnu pomoć kako bi razveselili potrebite.


Povodom blagdana ekipa GD Crvenog križa Gospić posjetila je danas Dječji odjel Opće bolnice Gospić gdje ih je primila ravnateljica Opće bolnice Gospić dr. Sandra Čubelić i zaposlenice odjela.


S najboljim željama za ozdravljenjem najmlađih pacijenata, ekipa Crvenog križa Gospić prigodno je pripremila poklone za djecu i osoblje odjela, a o svemu je govorio Vlado Brkljačić, direktor gospićkog Crvenog križa.
– GD Crvenog križa Gospić se ovim putem zahvaljuje učenicima osnovne škole dr. Jure Turić, gospićke Gimnazije te Strukovne škole u Gospiću za prikupljanje humanitarne pomoći.


Tijekom prosinca učenici su sa svojim voditeljima prikupljali pomoć za osobe treće životne dobi, samohrane majke i obitelji s puno djece, kao i za dječji odjel Opće bolnice Gospić.


Ovo je već tradicionalna akcija i svima se zahvaljujemo na podršci i donacijama koje su namijenjene onima kojima je to najpotrebnije, rekao je ovom prigodom Vlado Brkljačić, direktor GD Crvenog križa Gospić.